Brigitte

Massagepraktijk B.Laban

Even voorstellen….

Ik ben Brigitte Laban-Louwers, een spontane en positief in het leven staande moeder van 3 kinderen,  getrouwd en ik woon op het mooiste plekje van Spijkenisse, de Maasboulevard.


Sinds mei 2007 ben ik gediplomeerd sportmasseur en masseer ik met veel plezier en enthousiasme vanuit mijn praktijk-aan-huis.


Ook vind ik het erg leuk en leerzaam om te assisteren tijdens grote sport-evenementen zoals de marathon van Rotterdam, de politietriathlon en de spinningmarathon te Spijkenisse.


Na het behalen van mijn sportmassage diploma heb ik enkele korte opleidingen en workshops op het gebied van massage gevolgd waaronder reflexzonevoetmassage, Indonesische pitjit, triggerpoint therapie, fibromyalgie massage (een therapeutische behandelwijze ter verlichting van pijn en bevordering van de nachtrust bij fibromyalgie patiënten) en hoofdpijn massage.


Per januari 2015 kunt u bij mij ook terecht voor massage bij kanker. Door liefdevolle aanraking en gerichte aandacht van mij als masseur raakt u weer verbonden met het "mens" zijn i.p.v. patiënt.


Voor een uitgebreide uitleg over de verschillende massagevormen en mogelijkheden verwijs ik naar het kopje “massages” in het linkermenu. U kunt mij altijd mailen of bellen voor aanvullende informatie of een afspraak. Mocht ik uw telefoontje niet direct beantwoorden dan kunt u een bericht achterlaten op de voicemail, ik bel dan zo spoedig mogelijk terug.


U bent van harte welkom !


MASSAGE……

EEN GEZONDE INVESTERING IN JE LICHAAM……